Missie & Visie

Missie

Op Landgoed de Olmenhorst groeien de lekkerste appels en peren aan de bomen, met liefde en aandacht geteeld volgens de biologische principes. Gewoon bij jou om de hoek in Haarlemmermeer.

We koesteren het ruim 160 jaar oude familielandgoed door zo duurzaam en respectvol mogelijk met mens en milieu om te gaan zodat we het landgoed gezond aan toekomstige generaties kunnen doorgeven. De kringloop van de natuur die hier te ervaren is willen we graag met je delen. Geniet, proef, voel en laat je inspireren.

Visie

Landgoed de Olmenhorst is een oase van rust in de roerige Randstad . Wij zijn een laagdrempelige, gastvrije organisatie waar men zich welkom voelt om te ontspannen en te genieten.

De boomgaarden zijn vitaal en worden volgens de modernste inzichten beheerd, zodat zij optimaal renderen. Op het landgoed gaan we op alle fronten zo zuinig mogelijk om met energie, we wekken de gebruikte energie  zo spoedig mogelijk zelf op. We zijn een eigenzinnig bedrijf dat inspiratie biedt op het gebied van duurzaamheid.  We werken samen met pioniers op dat gebied en zijn koploper in de Haarlemmermeer. We verhuren onze duurzame locaties aan bedrijven en particulieren.  We organiseren inspirerende evenementen van toegevoegde waarde en verkopen enkel integere, duurzame producten. Zodat we onze gasten verleiden om zelf een toekomstbestendige levensstijl te omarmen.  Tevens zorgen we voor educatie zodat we jong en oud kennis laten maken met een nieuwe manier van leven.

Kernwaarden:

  • Gastvrij
  • Toekomstbestendig
  • Eerlijk
  • Verbinden