Andere bedrijven op het landgoed

Deel van de Olmenhorst familie

Op De Olmenhorst is altijd iets te zien en te beleven. Behalve de eigen Fruitloods zijn op het landgoed diverse winkels, ateliers en bedrijven gevestigd. Hieronder staan de vaste huurders vermeld. Met een aantal van de ateliers zijn leuke arrangementen voor feesten en partijen op het landgoed bedacht. Zo draagt iedere huurder bij aan de sfeer van het landgoed en maakt deel uit van de Olmenhorst familie, onze gezamenlijke trots.

Informeer naar de mogelijkheden.

Faro architecten

Faro Architecten / Research zit sinds 1997 in de voormalige aardappelschuur op de Olmenhorst. Het bureau is groot in woningbouw en onderzoek, en richt zich ook op scholen, zorgvoorzieningen en al sinds jaren diverse vormen van duurzaam bouwen. Uiteraard inspireren zij hiermee ook de Olmenhorst familie.

Faro architecten

Inpromar, VinBeau en Strong-Art

Sinds begin 2016 zit in het oudste deel van de Zwarte Schuur het communicatiebureau Inpromar. ‘Het bureau maakte heel bewust de overstap van een typisch industriegebied naar onze inspirerende omgeving. Inpromar richt zich voornamelijk op bedrijven en organisaties die duurzaam actief zijn in de segmenten voeding, gezondheid en technologie. Maar natuurlijk prikkelen zij met hun expertise ook de Olmenhorst familie

Hier zijn ook gevestigd  VinBeau en Strong-Art de uit liefhebberij geboren dochterbedrijven.

Kaarsenmakerij Willemijn

Willemijn biedt, behalve een winkel vol prachtige kaarsen en bijpassende artikelen, diverse workshops voor kinderen én volwassenen. Je eigen kaars maken is uiteraard een van de mogelijkheden, maar wat te denken van een wassen afdruk van je eigen hand?
Zo geeft zij kleur en vorm ook aan de Olmenhorst familie.

Linea Verde

Dit atelier verzorgt zeven dagen per week creatieve workshops voor verschillende gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Ook kunt u bij Linea Verde terecht voor een workshop uit de speciale workshopagenda. Enkele voorbeelden: groendecoraties, taarten decoreren en sieraden maken.

Companymap Studio Kessler

Studio Kessler’s companymap workshops en roadmap-methodieken zijn instrumenten voor veranderingsmanagement, teambuilding, strategieontwikkeling en bedrijfscommunicatie. De formats van Companymap-Studio Kessler creëren verbinding, betrokkenheid, inzicht, overzicht en draagvlak voor verandering.

Daarnaast maakt Studio Kessler cartografische kunst en levensloopkaarten in opdracht en visualiseert vergaderingen, en events. Het is een aanrader voor de talloze bruidsparen en jubilarissen die Olmenhorst bezoeken om zich te verdiepen in wat de studio voor hen te bieden heeft!

Studio kessler

Atelier Prager

Atelier Prager vervaardigt herdenkingsmonumenten, beelden, portretten en relatiegeschenken in glas, brons en keramiek. Irene Prager werkt in opdracht of naar eigen ontwerp voor particulieren en bedrijven. Er zijn ook mogelijkheden voor workshops. Zie voor meer

Zijdeatelier Le Bonthi

Al meer dan dan 35 jaar schildert en werkt Leoni Bonnet-Thissen op en met zijde, in een veelvoud van technieken. Ook geeft zij verschillende workshops.

Kind Voorhout

KindVoorHout verkoopt duurzaam speelgoed en (seizoen) decoratie van de merken: Ostheimer, Grimm’s, Wobbel, Grapat, Sarah’s Silks, De Noest, Stockmar, Christofoor, Atelier Pippilotta + kaarten, posters, adventskalenders van oa. Baukje Exler.

Het speelgoed en de decoratie is afkomstig uit kleinschalige Europese fabriekjes en wordt (deels) met de hand gemaakt. Soms met hulp van mensen die minder goed kunnen meekomen in de maatschappij (gehandicapten/ vluchtelingen/ sociale werkplaatsen). Dus naast dat het er prachtig uitziet ook nog eerlijk speelgoed.

Hiro Natuurlijk Wonen

Hiro houdt zich bezig met het leveren van Materialen en Producten voor Ecologisch Duurzaam bouwen, Isoleren, onderhouden en schilderen. Bouwfysisch hoogwaardig en minder belastend voor ons leefklimaat. De producten zijn leverbaar vanuit hun winkel en via de Internet Winkel. Verder verzorgt HIRO Workshops, Lezingen  en Cursussen waarbij je op een  gezellige manier ervaring kunt opdoen in de workshop of cursus Leem, Tadelakt, Stoelenmatten, Creatief, Leemoven, etc.

zwarte schuur

Gott’s

Dit training en coaching bureau biedt leidinggevenden de tools om de leider van de toekomst te worden met focus op resultaat én mens. Door trainingen, persoonlijke coaching, workshops en praktische tools zorgen zij ervoor dat iedere leidinggevende de balans vindt die bij hem of haar past. We stoppen echter niet bij de leidinggevende, want zonder je team ben je nergens. Daarom pakken we daarna het liefste door op de teamontwikkeling van het gehele team door trainingen, teamcoaching en unieke outdoor challenges.

Historisch Bureau De Clercq

Dit bureau van Daan de Clercq, eveneens gevestigd in de Zwarte Schuur, is gespecialiseerd in familiegeschiedenis. Naast losse opdrachten zijn de belangrijkste werkzaamheden het onderzoek voor en de redactie van twee gerenommeerde genealogische naslagwerken: Nederland’s Patriciaat en Nederland’s Adelsboek, ook wel bekend als de ‘blauwe en rode boekjes’ (zie www.blauweboekje.nl en www.adelsboek.nl). Meer weten? bel:  0252-428710.