Corona nieuws

Corona en Landgoed de Olmenhorst

We zijn weer wat verder open!

We zijn hartstikke blij dat we jullie vanaf 1 juni weer in de Fruitloods en terras mogen ontvangen. We gaan het iets anders doen dan jullie waarschijnlijk gewend zijn om aan alle regelgevingen te voldoen. In de Fruitloods kan er bij de balie besteld en afgehaald worden. Met de bestelling kan je binnen op reservering plaatsnemen (enkele tafels en max 12 personen ) en buiten op het terras en het veld genieten op de daarvoor bestemde tafels, stoelen en loungebanken.

Ook is het mogelijk om van te voren diverse soorten picknickmanden te bestellen waaronder een borrelmand.

Fruitloods

Vanaf 1 juni 12:00 uur gaat het terras van de Fruitloods weer open, waarbij we alle regelgeving en het advies van het RIVM in acht nemen.

Tot 1 juli mogen wij maximaal 12 personen in onze Fruitloods ontvangen en is reserveren noodzakelijk. Gezinnen en huishoudens mogen aan 1 tafel en bekenden met max. 2 personen.

De Fruitloods is geopend voor afhalen. Je bestelt aan de balie en neemt vervolgens zelf de bestelling mee. Er wordt niet bediend aan tafels en alles wordt uitgegeven in passende disposables. Er kan via pin en contactloos worden betaald, na iedere fysieke pinbetaling wordt de pinautomaat gedesinfecteerd.

De tafels worden minstens 3 meter uit elkaar gezet en worden (intensief) schoongemaakt na ieder gebruik. Daarnaast zijn er medewerkers aanwezig voor vragen en/of om de afstand te hanteren. In een eerste fase bieden we alleen tafels en stoelen voor “picknick” gebruik of het consumeren van afhaal producten.

De winkel van de Fruitloods is geopend op woensdag t/m zondag van 11:00 – 18:00 uur.  De richtlijnen voor de winkel zijn als volgt:

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel.
  • Houd ook bij ons in de winkel zoveel mogelijk gepaste afstand (1,5 meter) tot anderen, zowel naar andere klanten, als ook naar onze medewerkers.
  • Betaal digitaal, dus met je PIN-pas of je telefoon.
  • Wij willen je vragen in geval van ziekteverschijnselen, niet naar onze winkel te komen.

Diners, borrels op locatie in de boomgaard

We gaan onze locaties ook  weer voorzichtig openen stellen.

Ook daarvoor hanteren we alle RIVM adviezen. In overleg nemen we  graag de mogelijkheden met je door. Alles is momenteel maatwerk.

We zullen veel gaan werken met afhalen bij een bar, drankenbuffetten en onze buitenkeukens.

De toiletten

Vanaf 1 juni openen wij de toiletten bij de Fruitloods gedurende openingstijden. Er liggen materialen om zelf het toilet na gebruik te reinigen. Wij zorgen voor duidelijke aanwijzingen hierover.

In verband met hygiëne vragen we je om de deuren van de toiletten na het toiletbezoek open te laten. Hierdoor kan geen misverstaand bestaan of het toilet in gebruik is en worden de deurknoppen zo min mogelijk gebruikt.

Het landgoed

Je bent van zonsopgang tot zonsondergang van harte welkom op het landgoed. We vinden het hartstikke leuk als je op een kleedje geniet van onze boomgaarden. We vragen je wel rekening te houden met het onderstaande:

Neem afval mee naar huis of gooi het in een van onze afvalbakken.

Onze openbare toiletten blijven voorlopig gesloten.

Zelf eten en drinken meebrengen is niet toegestaan. Onze Fruitloods is geopend voor allerlei lekkers.

Neem je verantwoordelijkheid en houdt 1,5 meter afstand.

Grote groepen zullen we aanspreken en vragen om te vertrekken

We houden je via social media (volg ons op Instragram en Facebook) en de website op de hoogte. Heb je vragen? We zijn bereikbaar via info@olmenhorst.

adoptieboomgaard