Het Boshuis

Een pittoresk huisje, midden in de perenboomgaard

Het Boshuis

Wat afgezonderd, te midden van onze perenboomgaarden, aan het einde van een kronkelpad door het bos, staat het charmante, pittoreske ‘Boshuis’. Het Boshuis is een sfeervolle, lichte ruimte, die we o.a. verwarmen met een Noorse houtkachel. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime veranda met een wit houten hekje.

Voor de veranda ligt een groot terras waar met mooi weer buiten gegeten kan worden, omringd door perenbomen. Deze exclusieve locatie kan in vele stijlen worden versierd. Een prachtige plek voor een onvergetelijk feest. Het Boshuis is tevens een van onze twee officiële trouwlocaties.

Trouwopties

In en om het Boshuis zijn 2 prachtige plekken voor je ceremonie. De halve cirkel voor een intiem huwelijk. het Ovaal voor een iets grotere groep. Op beide plekken zit je midden in de perenboomgaard. Is het weer iets minder dan kunnen wij een overkapping plaatsen of we verzorgen het huwelijk in het Boshuis zelf.Bekijk hieronder onze ceremonieplekken.

Diner opties

Voor een diner binnen biedt het Boshuis ruimte aan 56 zitplaatsen. Wil je één lange tafel dan is er ruimte voor 40 zitplaatsen. Het tweede terras buiten biedt ruimte voor 72 zitplaatsen aan één lange tafel en is optioneel te overkappen. Ook is het mogelijk te dineren op het pad naar het Boshuis toe. Daar kunnen praktisch eindeloos veel zitplaatsen creëren.

Feest opties

In het Boshuis kun je feest vieren met zo’n 120 gasten. Buiten maken we zitjes en stoken een vuurtje. Binnen of op de veranda is ruimte voor een DJ of band.

Wil je meer informatie over deze locaties en/of jullie specifieke wensen door nemen? Neem contact op met onze sales afdeling.

De mooiste Boshuis plekjes.